ΥΛΙΚΑ
2 Ντομάτες
1 Αγγουράκι
1 κρεμμύδι
1 Κόκκινη ή πράσινη πιπεριά
1α κουταλιά της σούπας κάπαρι
4-5 ελιές καλαμών
2 φέτες Αιγοπρόβειο τυρί
Αλάτι, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Ρίγανη, Ξύδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπόλ κόβουμε τα λαχανικά και βάζουμε αλάτι(χρειάζεται αρκετό, λωστε να βγάλει τα υγρά το κρεμμύδι και η ντομάτα, που έχουν την τάση να γλυκαίνουν) και ανακατέβουμε καλά. Βάζουμε το λάδι το ξύδι και από πάνω το τυρί. Τέλος δε ξεχνάμε να ρίξουμε τη ρίγανη επάνω στη φέτα.
Πρόσφατα σχόλια