Ελληνική Χωριάτικη Σαλάτα με Αιγοπρόβειο Τυρί Μίχου Δορκάδος

ΥΛΙΚΑ

2 Ντομάτες

1 Αγγουράκι

1 κρεμμύδι

1 Κόκκινη ή πράσινη πιπεριά

1α κουταλιά της σούπας κάπαρι

4-5 ελιές καλαμών

2 φέτες Αιγοπρόβειο τυρί

Αλάτι, Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο, Ρίγανη, Ξύδι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μεγάλο μπόλ κόβουμε τα λαχανικά και βάζουμε αλάτι(χρειάζεται αρκετό, λωστε να βγάλει τα υγρά το κρεμμύδι και η ντομάτα, που έχουν την τάση να γλυκαίνουν) και ανακατέβουμε καλά. Βάζουμε το λάδι το ξύδι και από πάνω το τυρί. Τέλος δε ξεχνάμε να ρίξουμε τη ρίγανη επάνω στη φέτα.