Πάστα με κατσικίσια φέτα και σπανάκι

ΥΛΙΚΑ
(Για 2 άτομα), περίπου 650 θερμίδες

320 γρ. μακαρονάκι

50 γρ. ελαιόλαδο

2 σκελ. σκόρδο

250 γρ. φέτα

100 γρ. γάλα κατσικίσιο

5–6  ντοματίνια

130 γρ. σπανάκι φρέσκο

Αλάτι – πιπέρι

Θυμάρι

Θρούμπι

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρονάκια σε αλατισμένο νερό για 3 λεπτά, για να συνεχίσουμε το βράσιμο μέσα στη σάλτσα. Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη. Προσθέτουμε το θυμάρι, το θρούμπι και το σκόρδο, τσιγαρίζουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε το γάλα. Μόλις πάρει μια βράση η σάλτσα μας προσθέτουμε τα ζυμαρικά.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Μόλις πιουν τα μακαρόνια το πολύ γάλα προσθέτουμε το σπανάκι σε μεγάλα κομμάτια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.